Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ این روزها بزرگ‌ترین رویداد قرآنی جمهوری اسلامی در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) پذیرای روزه‌داران و علاقه‌مندانی است که برای آشنایی هرچه بیشتر با دستاوردهای قرآنی ایران اسلامی به این مکان مراجعه کرده‌اند. در ادامه تلاش شده است تا به برخی موارد که می‌تواند خانواده‌ها را به حضور در این نمایشگاه ترغیب کند، اشاره کوتاهی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفرج‌گاه معنوی

سال‌هاست از نمایشگاه قرآن به عنوان یک تفرجگاه معنوی برای خانواده‌ها در ایام ماه مبارک رمضان یاد می‌شود، تفرجگاهی که البته در سال‌ها و ادوار مختلف با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه داده، فراز و نشیب‌هایی در جذب مخاطبان و روزه‌داران داشته است. امسال اما به نظر می‌رسد بیش از هر زمان دیگری این فضا به یک تفرجگاه معنوی تبدیل شده باشد. جذابیت‌های بصری نمایشگاه قرآن در دوره بیست و هفتم، آشنا شدن با جدیدترین دستاوردهای قرآنی کشور و آگاه شدن از ریز فعالیت‌های قرآنی بخش‌های دولتی و مردمی می‌تواند بخشی از چندین و چند دلیل برای تبدیل شدن نمایشگاه قرآن به یک تفرجگاه معنوی باشد، تفرجگاهی که زمان زیادی به پایان آن باقی نمانده و مردم اگر می‌خواهند از آن بهره‌مند شوند، باید حضور در این مکان را طی روزهای آتی در برنامه خود قرار دهند.

گذراندن ساعات طولانی روزهای روزه‌داری

در روزهای ماه مبارک رمضان به خصوص در این ایام که روزها طولانی‌تر از همیشه شده است، خانواده‌ها به دنبال راهی برای گذراندن این ساعات طولانی هستند، به نظر می‌رسد با توجه به شرایط سخت اقتصادی این روزهای مردم، تنها گزینه‌ای که برای گذراندن ساعات طولانی روزه‌داری مانده به افطار برای مردم باقی مانده باشد، دیدن سریال‌های مناسبتی تلویزیون باشد، شهروندان تهرانی اما در کنار این گزینه می‌توانند بر روی حضور در نمایشگاه قرآن نیز حساب ویژه‌ای باز کنند. به نظر می‌رسد نمایشگاه قرآن می‌تواند گزینه مطلوبی برای گذراندن ساعات طولانی ایام روزه‌داری باشد، به خصوص اینکه هوای مطبوع محوطه مصلی در ساعات بعد از افطار و برنامه‌های جنبی تدارک دیده شده در حاشیه مصلی می‌تواند ساعات دلچسبی را برای خانواده‌ها فراهم آورد.

استفاده از خدمات بخش حجاب و عفاف

بخش حجاب و عفاف می‌تواند یکی دیگر از انگیزه‌های حضور مردم در نمایشگاه قرآن باشد، این بخش پر است از طرح و رنگ و نقش، تعدد نام‌ها و برندهای تولید‌کننده محصولات حجاب در کنار استقبال بالا از این بخش و همچنین تنوع بالای محصولات نشان‌دهنده نیاز و توجه بالای مردم به محصولات عفاف و حجاب است. همه اینها باعث شده تا بخش حجاب و عفاف به یکی از جاذبه‌های این دوره از نمایشگاه تبدیل شود، زمانی این جذابیت برای خانواده‌ها بیشتر می‌شود که متوجه شویم امسال طرح «نذر حجاب» نیز به اجرا درآمده است، طرحی که تلاش دارد تا قواره‌های چادری را با قیمتی بسیار نازل در اختیار خانواده‌های ایرانی قرار دهد.
در کنار این، انواع ملزومات حجاب همچون ساق دست، سنجاق‌های روسری، یقه حجاب، کلاهک زیر روسری و ... نیز به وفور در نمایشگاه با برندهای مختلف عرضه شده تا همه این موارد در کنار فضای خانوادگی نمایشگاه قرآن فرصت خوبی را برای بازدید و خرید مناسب برای بانوان محجبه ایرانی فراهم کرده باشد.

بخش هنر و نمایش ادوات و البسه قدیمی

نمایش تابلوهای هنری در هر نمایشگاهی بخشی از جذابیت‌های آن نمایشگاه به شمار می‌رود، در نمایشگاه قرآن نیز در بخش هنری آثاری در زمینه خوش نویسی، نقاشی، نقاشی خط، کاریکاتور، تصویرسازی، نگارگری، تذهیب، گل و مرغ، پوستر، اسماء الحسنی، منبت، معرق، آیینه کاری، مجسمه، خاتم کاری، قلم زنی، هنرهای تجسمی و صنایع دستی به نمایش گذاشته شده است.
در این بخش برای اولین بار عکس‌های منتخبی از پشت صحنه‌های فیلم و سریال های دینی به نمایش گذاشته شده است؛ همچنین اکساسوار و لباس‌های بازیگران سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی دینی نیز در این بخش برای بازدید علاقه‌مندان قرار گرفته است تا بیش از پیش بر جذابیت این بخش افزوده شود. اجرای نمایش خیابانی و نیز خلق آثار هنری توسط اساتید به صورت زنده از دیگر جاذبه‌های بخش هنری است که می‌تواند بازدیدکنندگان را جذب خود کند.

استفاده از مشاوره‌های رایگان

این روزها که تعرفه خدمات مشاوره‌ای توان مراجعه و برخورداری خانواده‌ها از این خدمات را سلب کرده است و استفاده از چنین خدماتی تقریباً از سبد خانوارها حذف شده است، نمایشگاه قرآن می‌تواند بهترین گزینه برای چنین خانوارهایی باشد. ارائه انواع خدمات مشاوره‌ای در بخش‌های مختلف از حوزوی تا دانشگاهی و... آن هم به صورت رایگان در هر مکانی که ارائه شود می‌تواند باعث جذب افراد بسیار زیادی شود، همین بخش در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به یکی از جذابیت‌های نمایشگاه بیست و هفتم تبدیل شده و هر روز شاهد استقبال جوانان و نوجوانان بسیاری از این خدمات هستیم.
مشاوره‌های پیش از ازدواج، مشاوره‌های دینی، مشاوره‌های پزشکی و سلامت و... از جمله مواردی است که عمدتاً در دو بخش حوزوی و دانشگاهی به صورت کاملاً رایگان به مخاطبان ارائه می‌شود.

بخش عترت

بخش عترت از دیگر بخش‌های جذاب نمایشگاه بیست و هفتم است که از روزهای ابتدایی با استقبال پرشور مراجعه‌کنندگان همراه شده و می‌تواند یکی از انگیزه‌های خانواده‌ها برای مراجعه به نمایشگاه قرآن باشد.
این بخش ماکتی از بارگاه ملکوتی حضرت علی(ع) را به نمایشگاه آورده تا حال و هوای آن بارگاه نورانی را در ایام ماه مبارک رمضان برای مخاطبان تداعی کند. گرفتن عکس یادگاری با این ماکت به برنامه ثابت بخش قابل توجهی از مراجعه‌کنندگان به نمایشگاه قرآن تبدیل شده است، به نظر می‌رسد دیدن این ماکت و گذراندن لحظاتی از طول روز در کنار آن که با گرفتن عکس یادگاری ختم می‌شود، می‌تواند برای بخشی از مردم انگیزه حضور در نمایشگاه قرآن را ایجاد کند.

تعظیم شعائر دینی

بدون شک مهم‌ترین دلیلی که می‌تواند هر شهروندی را پس از شنیدن نام نمایشگاه قرآن به حضور در این مکان ترغیب کند، خود قرآن و تکریم کلام وحی است. میزان تکریم و ارادت مردم به هر موضوعی، با توجه داشتن شهروندان به آن موضوع مشخص می‌شود، نمونه‌های زیادی از تکریم یک رویداد در حافظه تاریخی همه ما وجود دارد که حوصله این گزارش از پرداختن مبسوط به آنها خارج است.
بدون شک توجه و اهمیت شهروندان به موضوعات قرآنی و از جمله نمایشگاه قرآن کریم تکریم قرآن بوده و باعث اهمیت آن موضوع شده و پرداختن به اخبار آن بهای صدچندانی در جامعه پیدا می‌کند. البته این به معنای بها یافتن موضوع قرآن پس از توجه مردم، نیست، چرا که جایگاه قرآن و فعالیت‌های قرآنی فراتر از آن بوده و هر توضیحی در این زمینه اضافه و توضیح واضحات خواهد بود.
اگر توجه شهروندان و به خصوص علاقه‌مندان و فعالان قرآنی به رخدادهای قرآنی زیاد باشد،‌ چه بسا باعث شود، مسئولان که این ایام نسبت به مسائل قرآنی و بودجه‌های آن مقداری بی‌توجه شده‌اند،‌ به خود آمده و پرداختن به آن را بیشتر در دستور جلسات خود قرار می‌دهند. زمانی که رویدادهای قرآنی با حضور پرشمار شهروندان برگزار شود، جایگاه آن در عرصه عمومی کشور پررنگ‌تر شده و دولت‌ها نیز مجبور می‌شوند در عمل و نه در حرف بهای بیشتری به این موضوع بدهند.
به نظر می‌رسد، نمایشگاه بین‌المللی قرآن که از تنوع خوبی در بخش‌های مختلف برخوردار است، می‌تواند محل مناسبی برای ثابت کردن عشق و علاقه‌ مردم به قرآن کریم باشد، عشق و علاقه‌ای که تنها چند روز باقی مانده است تا آن را به صورت عملی ابراز دارند. نمایشگاه قرآن هر شب از ساعت 17 تا 24 در مصلی امام خمینی(ره) پذیرای علاقه‌مندان به کلام وحی است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی نمایشگاه قرآن بیست و هفتمین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهنگ تک‌شاخ، تازه‌ترین عروسک ریزگرانشی ناسا / عکس

به گزارش خبرآنلاین، بردن نشانگرهای ریزگرانشی (جاذبه صفر)، حرکتی سنتی است که به اولین پرواز فضایی انسان در سال ۱۹۶۱ (۱۳۴۰) برمی‌گردد، زمانی‌که «یوری گاگارین» کیهان‌نورد شوروی، عروسک کوچکی را با خود برد تا شناور شدن آن را درمدار زمین تماشا کند. زمانی‌که موتورهای موشک خاموش شوند و فضاپیما فقط تحت تأثیر جاذبه گرانشی زمین به حرکت خود ادامه دهد، شرایط ریزگرانشی (جاذبه صفر، بی‌وزنی) پدیدار می‌شود و عروسک و دیگر اجسامی که مهار نشده‌اند، شناور می‌شوند.

تا سال ۲۰۱۹ (۱۳۹۸) فقط روس‌ها به سنت نخستین فضانورد تاریخ پایبند بودند، تا این‌که اسپیس‌ایکس تصمیم گرفت خدمه کپسول سرنشین‌دار دراگون (دراگون کرو) هم عروسک‌های خود را در مدار زمین شناور کنند. به دنبال آن بود که ناسا هم از این سنت استقبال کرد و اولین نشانگر ریزگرانشی خود را در مأموریت بدون سرنشین آرتمیس ۱، در اطراف ماه به پرواز درآورد.

به نقل از ایسنا، سونیتا ویلیامز (Sunita Williams)، فضانورد کهنه‌کار ناسا که در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ به دستور شخص او از پروازهای فضایی کنار گذاشته شده بود، برای نخستین پرواز تاریخ‌ساز کپسول استارلاینر، عروسک پولک‌دار مخملی به شکل نهنگ تک‌شاخ را به‌عنوان نشانگر ریزگرانشی به همراه می‌برد.

این عروسک که کالیپسو نام دارد، به نهنگ تک‌شاخ یا «ناروال»، پستاندار آبزی مقیم آب‌های قطبی شمال اشاره دارد. این نهنگ‌ها جثه متوسطی دارند و در جنس نر، یکی از دندان‌های نیش به شکل عاج رشد می‌کند و از آرواره‌شان بیرون می‌زند. طول این عاج می‌تواند تا ۳ متر هم افزایش یابد.

ویلیامز از خواهرزاده و برادرزاده‌اش خواست تا عروسک ریزگرانشی را از میان چیزهایی که به دریا مربوط باشند، پیشنهاد دهند. او علاقه خاصی به اقیانوس و اقیانوس‌شناس معروف «ژاک کوستو» دارد و نام «کالیپسو» را برای ادای احترام به ژاک کوستو و کشتی تحقیقاتی‌اش انتخاب کرد.

ویلیامز می‌گوید: «کوستو با کشتی شگفت‌انگیز «کالیپسو» کاوش‌های شگفت‌انگیزی را در سراسر جهان انجام داد و چشمان بسیاری از مردم را باز کرد تا در مورد اقیانوس بیاموزند. من فکر می‌کنم فضاپیمای استارلاینر نیز کار مشابهی انجام خواهد داد».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904258 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • نمایش قرآن منسوب به دستخط امام علی(ع) در نمایشگاه کتاب تهران
  • امیدمان به روزهای آینده است!
  • پرسپولیس منتظر لغزش آبی‌ها
  • پرسپولیس و یک مزیت مهم در برنامه ۴ هفته پایانی
  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • به تماشای رقص آبشار و شکوفه‌های گیلاس بنشینید!
  • نهنگ تک‌شاخ، تازه‌ترین عروسک ریزگرانشی ناسا / عکس
  • اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • نگاهی به یک نمایشگاه هنری قرآنی/ مسؤولیتی که امید را زنده می‌کند
  • نشست تخصصی قرآن پژوهی برگزار می‌شود/ بازخوانی مصحف شریف کوفی